Корисні посилання

пʼятниця, 10 червня 2016 р.

Козацькі забави

В пришкільному таборі «Романтик» відбулося свято «Козацькі забави». Участь у ньому взяли хлопці з усіх загонів, а дівчата були найкращими вболівальницями. 
Наші хлопці – справжні козаки, хіба що без оселедця та шаблі. Зате вправність, спритність і кмітливість продемонстрували неабияку. 

Під час змагань чотирьом командам потрібно було показати не тільки свої спортивні вміння, а й художні та кулінарні здібності. Конкурси були різноманітні: на швидкість, вправність, влучити в ціль. Найцікавішим виявився конкурс «Як обідали козаки» та «Зліпи вареники». 
Підсумувавши всі досягнення учасників, безперечними переможцями стали козачата 2 загону. Вони вдало поєднали спортивні навички та бойовий дух. Почесне друге місце посіли хлопці з 1 загону. Третє місце поділили між собою 3 та 4 загони. 
Враження від гри залишились лише позитивні та незабутні. Варто зазначити, що дівчата-вболівальниці відіграли велику роль у перемозі своїх команд. Вони захоплено підтримували та підбадьорювали своїх фаворитів, що надавало сил учасникам змагань протягом гри. Насамкінець хотілося б ще раз з гордістю відзначити той факт, що не перевелися на землі нашій справжні козаки! А хто не вірить, - ласкаво просимо до нашого табору! 
Тож вітаємо козаків-переможців і зичимо нових звершень! 

Немає коментарів:

Дописати коментар